Plamena Dincheva

Живота е написан в твоето сърце, ти само го следвай! И живей, чеде! Пуст живот, докато си размърдаш очите и ти се е изнизал между пръстите, а ние забравяме да го живеем и го изкарваме като страдалци…

Заповядайте в безплатната ми група Фуего Актив, където всеки е добре дошъл да сподели човешката си история и да намери подкрепа и приятели!

Моето Призвание

Хората са свикнали да живеят примиренчески, като жертви. Мислят и привикват само трудности и изпитания, защото това познават, това е тяхната реалност… Всичко е мъчно, всичко е трудно, живота ни смазва.

Аз съм Пламена Динчева и искам да ти покажа, че може да бъде различно! Аз ще запаля искрата на вярата и силата на твоя огън! Призванието ми е да будя хората и да им показвам красотата и радостта в живота!

 

 

Как мога да ти помогна?

Женско царство

Моята специална група за женски практики и енергия, където събуждаме Богинята в теб!


Духовен резерват

Моята 21-дневна трансформираща програма, с която лекуваме емоционални травми и ограничаващи вярвания!

Индивидуална работа

Индивидуални консултации и пакети

 

Моят подход

Аз не съм типичният психолог! Като бивш спортист и състезател, с много огнена натура вярвам много в силата на волята! Знам, че силата да се справиш с всичко и да създадеш своята щастлива реалност е в теб! И аз ще запаля огъня, който ще те заведе до твоите сбъднати мечти!

Клиентите за мен

MG Slavova

Бих искала да споделя за помощта, вниманието и съпричастността, която получих от Пламена. Бог изпраща точните хора винаги в точното време и когато сме готови за новото и промяната. Да Плами е промяна, една силно положителна енергия, която усещам и която обичам. Позволете си тази промяна, не е страшно. Нека има повече хора, които биха позволили да разширят кръгозора на мисленето си и да разчупят старото и закостенялото. Нямате идея колко много може да се постигне!

С нейния заряд тя ме зарежда. Видеата, лайфовете, личните консултации, са изключително полезни, смислени, точни, подкрепящи и действащи!

Сбъдна се моята най-голяма мечта – да бъда майка.

Плами, благодаря! Ти си ангел пратен на Земята!

КОНТАКТИ

info@fuegoactive.com

Социални мрежи

Facebook

Shopping Basket