Духовен резерват

21-дневна авторска програма

Скована ли е душата от студ, от страх и тъмнина?
Сковани ли са мислите от негативизъм и невяра?
Сковани ли са мечтите от неслучване и липса на действие?

Знам, че е мъчно! Знам, че е трудно! Знам, че много пъти се сривахте и оставахте там, долу, свити и нещастни! А може да е друго! Животът е даден, за да се живее - цветно, шеметно, пълно! Но вие трябва да го пожелаете и да тръгнете по пътя, крачка след крачка. С малки, но сигурни стъпки във вашата посока! 

В Духовен резерват правя това - помагам да махнете онова, което не е ваше; да се отърсите от ненужните емоционални товари. Помагам ви да започнете да гледате на себе си по един нов начин, да се събудите и пробуждите от години живяни като с преспивателно, да хванете юздите на живота и да действате, защото само вие сте тези, от които зависи да бъдете щастливи!

Духовен резерват е моята авторска 21-дневна трансформираща програма, която обединява всички мои знания и опит - триединството Ум, Душа, Тяло! 

  • Тялото, храмът, който е приютил вашата душа - грижа, пречистване, движение;
  • Умът - компютърът, който лесно приема вируси и програми, които спират изобилието и развитието ви - ограничаващи вярвания, неувереност, невяра, негативни мисли;
  • Душата - най-верният компас, който знае вашата истинска посока - ще премахваме ненужния товар като емоции, неосъзнатост, блокажи и други.

 

За кого е подходяща тази програма?

За тези, които са готови да спрат да се оправдават, да хленчат, да обвиняват, да отлагат, да критикуват, да се крият и бягат;
За тези, които търсят своята увереност, сила, вяра в себе си, които търсят себе си и посоката си;
За тези, които искат да построят нова реалност, нови навици и мислене, силен характер и да сбъдват мечтите си;

 

Какви резултати ще постигнете?

Като групова програма, всеки път събираме различни хора. Груповата енергия върши чудеса, защото с всеки се случва различна трансформация и промяна.
Едни виждат повече външни резултати - загуба на тегло, оформяне и стяне на тялото, озаряване на лицето, разхубавяване.
Други усещат по-голяма вътрешна промяна - увереност, сила, завръщат се към себе си и инстиктите си.
Трети споделят за смайващи промени в отношенията си - прекъсване на нещастни, изхабени и токсични връзки с партньори, с приятели, дори с роднини. Възраждане на страстта в брачните отношения, по-сплотени и мили отношения с деца, с родители.
Резултатите за всеки са различни и разбутват там, където имате най-голяма нужда в момента, в който сте. Затова е хубаво регулярно да работите върху и със себе си, а не да разчитате само на единични практики или тук-там програми и курсове.
Ето и какво споделят различни участници за преживяванията и постигнатото от работата с мен и програмите ми.

Видео отзиви

Бранд стратегия Видими online